Over InHetNieuws.nl

Inhetnieuws.nl verzamelt Nederlandstalig nieuws van vele duizenden landelijke en regionale nieuws websites. Elk moment van de dag wordt het nieuws automatisch bijgewerkt zodat jij altijd precies weet wat er speelt. Al het actuele nieuws uit binnen- en buitenland op één website gebundeld.

Inhetnieuws.nl is een dynamische krant die in één oogopslag overzicht biedt. In deze tijd van informatie-overload verzamelt inhetnieuws.nl de belangrijkste nieuwsberichten en bundelt op provincie en plaats.

Daarnaast wordt al het nieuws op onderwerp gegroepeerd zodat je altijd op de hoogte blijft van alleen die zaken waarin jij geïnteresseerd bent.

In onze mondiale economie zijn nieuwsbronnen van vitaal belang. Je wilt weten wat er speelt, in het buitenland, Nederland of specifiek in jouw regio. Tegelijkertijd was er nooit eerder zo veel nieuws om te volgen. De huidige technologieen maken het mogelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week op de hoogte te zijn. Juist dan wordt het belangrijk te selecteren. Wel het nieuws volgen, maar niet de onzin. Wel de trend, maar niet de waan van de dag. Inhetnieuws.nl biedt je die mogelijkheid.

Inhetnieuws.nl is een initiatief van Binq Media B.V..